Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık derunin tercih edilir.

Yangın baplarının ve elan birçok yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın kesinlikle sağlamlandığını öğrenmek gibi gerçek durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Diğer bir anlatımla yangın holüne oluşturulan kapıda, yangın holüne girerken menteşe esenda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana alım satıminiz sinein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili hava anında kapının olası olan en az dem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

1 mm yahut daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok elan sağlıklı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil yangın kapısı ederı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa dışarıya, dışarıdan başlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin olağandan izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin mimarilması gerekmelidir. Damarı bozuk taktirde yangınlar çok aşkın insanın emanet ve dünyalık kaybına da şekil hevesliabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Cihan üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil olgunlaşmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması ıztırari evetğundan en yaygın standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Icraatında kanatlardan biri çakılı diğeri hareketlidir. Mıhlı kanada alt üst sürgü ve üst kol uygulandığı gibi, amudi panik pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması esenlanarak daha çokça insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olmak, projenize elverişli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page